پیام تبریک رئیس واحد تهران جنوب به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۴۲۲۸ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
دکتر خواجوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۹ پیام تبریکی منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی، در پیام دکتر خواجوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب آمده است:

«سلام و صلوات بر پیشگاه پیامبر اکرم (ص) و خاندان پاک و مطهرش»

فرارسیدن سال تحصیلی جدید سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بهار علم و معرفت که توام با رشد و بالندگی و تلاش چشمگیر جامعه ی دانشگاهی است به تمام دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

مطمئنم با تلاش و کوشش شما فرزندان سخت کوش ملت بزرگ ایران، سال غرور آفرینی را برای دانشگاه پر افتخار آزاد اسلامی رقم خواهید زد. دانشگاه آزاد اسلامی که یکی از دستاورد های عظیم فرهنگی انقلاب اسلامی بشمار می آید.

با اعتقاد به وفاق و تلاش عمومی برای توسعه هرچه بیشتر علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و به ویژه ترویج فرهنگ اسلامی گام بر می داریم و سعی می کنیم در تک تک این گام ها همراه شما باشیم.

مایه سربلندی و خرسندی است که افتخار خدمتگذاری برای شما عزیزان به ما ارزانی گردیده و از این بابت خداوند بزرگ را شاکریم.

با استعانت از درگاه خداوند و در حد توانمان می کوشیم بهترین و مجرب ترین اساتید و امکانات و تجهیزات و محیط آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مناسبی را برای شما فراهم کنیم.

رامین خواجوی

رئیس واحد تهران جنوب