نایب قهرمانی کشتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۴۰۳۲ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
تیم کشتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در مسابقات قهرمانی کشتی بین واحدهای استان تهران به مقام دوم دست یافت.
نایب قهرمانی کشتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، تیم کشتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در مسابقات قهرمانی کشتی واحد های استان تهران با کسب 2 مدال طلا، سه نقره و چهار برنز به مقام دوم دست یافت.

این دوره از مسابقات با شرکت 55 کشتی گیر از8 واحد های دانشگاهی استان تهران شرکت داشتند که تیم‌های اسلامشهر، تهران جنوب و شهرقدس به ترتیب مقام های اول تا  سوم را کسب نمودند.

تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب متشکل از امین سوری، مسعود کرمی ، محمد رفیعی، فرهاد بلالی، امیرمحمد نوروزی، محمدرضا ایزدی، عرفان ایوبی، محمد جعفری، مهدی هدایی، محمدحسین عزتی با مربیگری مهدی گودرزی و سرپرسی امیر باقریان راهی این دوره از مسابقات شد.