تیم های برتر شطرنج پسران دانشجو کشور معرفی شدند.

پایان مسابقات شطرنج پسران دانشگاه آزاد اسلامی کشور در واحد تهران جنوب

۲۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۴۰۱۳ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی تهران جنوب، مراسم اختتامیه مسابقات شطرنج سراسری دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی عصر روز گذشته 28 تیرماه با معرفی تیم های برتر به پایان رسید.

برپایه این گزارش، در پایان مسابقات شطرنج تیمی که به مدت 3 روز در محل ورزشگاه شهید معتمدی تهران و به میزبانی واحد تهران جنوب برگزار شد، تیم گیلان توانست با کسب 10 امتیاز، عنوان نخست مسابقات را به خود اختصاص دهد. تیم های تهران و تبریز نیز با کسب 7 و 6 امتیاز در جایگاه های دوم و سوم ایستادند.

پس از تجلیل از تیم‌های اول، دوم و سوم اهدای کاپ قهرمانی، لوح قهرمانی و توزیع مدال‌ها که از سوی هیئت برگزاری انجام شد، از سرپرستان 6  تیم حاضر در مسابقات نیز یک به یک با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد و در پایان نیز بهترین شطرنج ‌بازان هر میز تجلیل شدند که اسامی آنان به شرح زیر است:

میز اول به ترتیب اول تا سوم: آریا امیدی از گیلان، آرمان سرمستیان از یزد و رضا ریاحی از تهران.

میز دوم به ترتیب اول تا سوم: محراب خوشکلدمیان از گیلان، مهیاد درودیان از تهران و مهدی انجم روز از تبریز.

میز سوم به ترتیب اول تا سوم: علی راستبد از گیلان، مرتضی کیایی از قزوین و هادی اقلیمی از تهران.

میز چهارم به ترتیب اول تا سوم: محسن وقار از گیلان، علی فریدی از تبریز و محمد قاسم حموده از تهران

میز پنجم به ترتیب اول تا سوم: بنیامین بابانیا از گیلان، مهدی همراهی از تبریز و پرهام خدیوی از تهران.

همچنین آریا امیدی از دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان علاوه بر کسب مدال میز یک، به عنوان قهرمان قهرمانان این دور از مسابقات معرفی شد.

مسابقات شطرنج قهرمانی دانشجویان پسر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی از 25 تیر ماه با شرکت 6 تیم دانشگاهی و 28 شطرنج‌باز پسر دانشجو از واحد‌های دانشگاهی سراسر کشور، در نوبت صبح و عصر به صورت فشرده در 3 روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد.