برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات سراسری شطرنج دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی/ نفرات برتر رده‌های مختلف معرفی شدند

۲۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۴ کد : ۱۳۹۶۳ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، مراسم اختتامیه مسابقات شطرنج سراسری دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی عصر روز گذشته 21 تیرماه به میزبانی واحد تهران جنوب در محل ورزشگاه شهید معتمدی تهران برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در این مراسم که محمد کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران جنوب و جمعی از مسئولین و اعضای خانواده شطرنج حضور داشتند، از نفرات برتر  این مسابقات تقدیر به عمل آمد.

در پایان این دوره از مسابقات تیم شطرنج دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی تهران با ۱۳ امتیاز اول تیم علوم و تحقیقات با ۱۲ امتیاز دوم و تیم گیلان با ۶/۵ امتیاز مقام سومی این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.

پس از تجلیل از تیم‌های اول، دوم و سوم اهدای کاپ قهرمانی، لوح قهرمانی و توزیع مدال‌ها که از سوی هیئت برگزاری انجام شد، از سرپرستان 5  تیم حاضر در مسابقات نیز یک به یک با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد و در پایان نیز بهترین شطرنج ‌بازان هر میز تجلیل شدند که اسامی آنان به شرح زیر است:

میز اول به ترتیب اول تا سوم: مونا سعید پور از تهران، الناز نصیری از علوم و تحقیقات) و فاطمه ستار زاده از یزد.

میز دوم به ترتیب اول تا سوم: کیمیا قاضی شریف از علوم و تحقیقات، روژین بابایی منش از تهران و مرجان کیان از نجف آباد.

میز سوم به ترتیب اول تا سوم: ساناز اسماعیلی از گیلان، ماندانا رضایی مجازاز تهران و شیرین مرادی امانی علوم و تحقیقات.

میز چهارم به ترتیب اول تا سوم: سارا کنار کردی از نجف آباد، الهام ابوطالبی از علوم و تحقیقات و مرضیه گل پرور از تهران.

میز پنجم به ترتیب اول تا سوم: سیده مونا موسوی از تهران، طیبه عقیلی از علوم و تحقیقات و مریم علی نیا از گیلان.

همچنین مونا سعید پور سرچشمه از دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران علاوه بر کسب مدال میز یک، به عنوان قهرمان قهرمانان این دور از مسابقات معرفی شد.

مسابقات شطرنج قهرمانی دانشجویان دختر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی از 18 تیر ماه با شرکت 5 تیم دانشگاهی و 23 شطرنج‌باز دختر دانشجو از واحد‌های دانشگاهی سراسر کشور، در نوبت صبح و عصر به صورت فشرده در 3 روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد.

لازم بذکر است مسابقات کشوری شطرنج  پسران دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی از  سه شنبه  ۲۵ تیر ۹۸ برگزار میگردد.