درخشش اعضای تیم واحد تهران جنوب در مسابقات قهرمانی ورزش‌های زورخانه ای و کشتی پهلوانی دانشگاه های آزاد اسلامی

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۱ کد : ۱۳۹۴۸ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
به مناسبت هفته فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای، جام ولایت یاد بود شهید مدافع حرم شهرستان قائم شهر شهید محمد بلباسی در سالن چند منظوره ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر با حضور ۱۳ تیم و ۹۰ ورزشکار از دانشگاه‌های آزاد اسلامی مازندران، کرمان، تهران مرکزی، خراسان رضوی، تهران جنوب، همدان، یزد، خراسان شمالی  و کردستان برگزار شد.

برپایه این گزارش، در این دوره از مسابقات در بخش کشتی پهلوانی که در سه وزن 90-80، 80-70 و90+ کیلوگرم برگزار شد، جلیل پیرمردی در وزن 90 کیلوگرم از واحد تهران جنوب توانست با غلبه بر حریفان خود بازوبند پهلوانی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.

مرتضی افضلی از واحد تهران جنوب مقام اول وزن90-80 کیلوگرم این مسابقات را کسب کرد.

همچنین سالار علی قلی زاده دیگر دانشجوی واحد تهران جنوب نیز با حضور موفق خود توانست در سه بخش میل سنگین مقام اول و در دو بخش سنگ و کباده مقام سوم را از آن خود نماید.

تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب متشکل از جلیل پیرمردی، مرتضی افضلی، سالار علی قلی زاده، مصطفی شیخ چلندر، میثم محتشم، عرفان ایوبی و امیر حسین ایوبی با مربیگری مهدی گودرزی و سرپرستی حمید رضائی راهی این دوره از مسابقات شد.

روابط عمومی واحد تهران جنوب این موفقیت را به ریاست محترم واحد، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی تبریک عرض می نماید.