با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران؛

مراسم تجلیل از استادان نمونه واحد تهران جنوب برگزار شد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۰ کد : ۱۳۸۰۵ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از استادان منتخب واحد تهران جنوب با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و مسئولان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از استادان منتخب واحد تهران جنوب با حضور دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر جواد علمائی سرپرست معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس واحد تهران جنوب و جمعی از مسئولان و اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

برپایه این گزارش، در ابتدای این مراسم دکتر جواد علمائی رئیس واحد تهران جنوب ضمن تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، به ارائه گزارشی از عملکرد سال ۹۷ این واحد دانشگاهی پرداخت.

در ادامه این مراسم دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری روز معلم را تبریک گفت و افزود: صحبت از مقام معلم و جایگاه استاد را نمی توان محدود به یک روز و زمان خاص نمود بلکه هر روزی که کلامی به ما بیاموزید آن روز روز مبارکی است. و امیدوارم بتوانیم وظیفه ای که در جایگاه معلمی برعهده داریم به نحوه احسن انجام دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: نقش دانشگاه و جوانان محور رهنمودهای رهبر انقلاب است و من و شما باید از این فرصت استفاده کنیم تا در جهت منافع و مسائل کشور قدم برداریم.

وی افزود: از این لحاظ دانشگاه آزاد اسلامی هم وارد یک شرایط جدید شد و برآن شدیم تا دانشگاه را به دانشگاه حل مسئله تبدیل کنیم و این بدین معناست که باید سطح خود را ارتقاء دهیم.

ما باید از شیوه آموزش محور به پژوهش محور سوق پیدا کنیم و این بدین معنا نیست که آموزش را کنار بگذاریم بلکه در کنار آموزش محور پژوهش را نیز مورد توجه قرار دهیم.

وی در خصوص برنامه های جامع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: مسئله دوم بحث حضور دانشگاه در سطح کشور است به همین منظور برنامه های جامع مطرح شده است. در حدود ۴۰ برنامه علمی در سطح کشور اعلام شده که با توجه به اینکه یک سوم از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران مشغول تحصیل هستند، ۱۰ برنامه آن برای استان تهران می باشد.

دکتر آقامیری با بیان اینکه باید از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استفاده نمود و این ظرفیت ها را فعال کرد، بیان داشت: استادان ما از بزرگترین اساتید در سطح کشور هستند؛ چهره های بنام و شخصیت های مسلط به موضوعات، که باید از این پتانسیل در فعالیت های پژوهشی استفاده نماییم.

وی اظهار داشت: هدف ما این است که در فعالیت های تحقیقاتی خصوصاً در بخش فنی و مهندسی به سمت دانشگاه پروژه محور حرکت کنیم و جرأت و جسارت پروژه گرفتن را پیدا نمائیم. که این میسر نمی شود مگر آنکه اساتید ما فعال شوند و این فضای کاملاً آموزشی را تغییر دهیم.

شایان ذکر است در پایان مراسم از استادان برتر دکتر صدیق رئیسی، دکتر گارینه کشیشیان، دکتر عصمت مسعودی ندوشن، دکتر امیر هوشنگ حکمتی، دکتر مهدی یار محمد توسکی و دکتر سید عظیم حسینی با اهداء لوح و هدایا تقدیر شد.

( ۴ )