حضور فعال واحد تهران جنوب در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۸ کد : ۱۳۷۷۶ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با بیش از ۶۰ عنوان کتاب‌ منتشره اساتید و مؤلفان این دانشگاه در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب حضور پررنگ دارد.

به گزارش روابط عمومی واحد، در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب، واحد تهران جنوب بیش از ۶۰ عنوان کتاب حضور فعال دارد.

برپایه این گزارش، در این نمایشگاه کتب تألیفی توسط اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که توسط انتشارات دانشگاه به چاپ رسید، پیش روی مخاطبان است.

امسال با توجه به ابلاغ مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی و ساختار جدید، انتشارات دانشگاه حضور پر بارتری در نمایشگاه کتاب خواهد داشت، همچنین از واحدهای پرکار دانشگاه آزاد اسلامی در حیطه چاپ کتاب دعوت شده تا در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی کتاب‌های خود را در معرض نمایش بگذارند.

لازم بذکر است غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در سالنی به متراژ ۵۷ متر مربع دایر شده و در بخش ناشران دانشگاهی در غرفه یک و ۲ سالن F4 پذیرای علاقمندان است.

شایان ذکر است سی و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۴ الی ۱۴ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) تهران در حال برگزاری است.

( ۱ )