همایش گرامیداشت روز جوان و شهید مدافع حرم ۲۸ فروردین در واحد تهران جنوب

۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۵ کد : ۱۳۷۲۲ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
همایش بزرگ روز جوان همزمان با میلاد حضرت علی‌ اکبر (ع) و به منظور بزرگداشت شهید مدافع حرم رسول خلیلی، روز چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه، دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، همایش بزرگ روز جوان همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع)، به همت هیئت دانشجویی محبان الزهرا (س) دانشگاه آزاد تهران جنوب روز چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه، در این دانشگاه برگزار می‌شود.

13980125000146_Test_NewPhotoFree.jpg

این مراسم، به منظور بزرگداشت شهید مدافع حرم رسول خلیلی با حضور خانواده این شهید، رئیس دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛ از ساعت ۱۳: ۴۵ در تالار شهید باکری مجتمع ولی‌عصرعصر (عج)، برگزار می‌شود.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حمید میرباقری سخنران این مراسم است و حاج ابوذر بیوکافی مداحی این مراسم را برعهده دارد. در این مراسم ضمن تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه آزاد تهران جنوب، قرعه کشی برای اهدای جوایز بین حاضران نیز صورت می‌گیرد.

( ۳ )