دکتر علمائی خبر داد:

در راستای طرح تجمیع واحد تهران جنوب اولین دانشکده به زودی کلنگ‌زنی می‌شود

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۴ کد : ۱۳۶۹۷ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با بیان اینکه ثبت زمین های مجتمع فنی و مهندسی جهت تجمیع ساختمان‌ها و دانشکده‌های واحد تهران جنوب به سرانجام رسیده است، گفت: خوشبختانه تکلیف اراضی پردیس دانشگاه واقع در اطراف مجتمع فنی و مهندسی در زمینی به متراژ ۵۴۴۰۸ متر مربع برای تجمیع دانشکده مشخص شده که مراسم کلنگ‌زنی این طرح در سال آینده انجام می‌شود.

رئیس واحد تهران جنوب اظهار داشت: قدم نخست اجرای طرح تجمیع با انتقال ۶ دانشکده مدیریت و حسابداری، اقتصاد، حقوق و علوم سیاسی، ادبیات فارسی و زبان های خارجی، روانشناسی و تربیت بدنی به مجتمع ولیعصر (عج) که مجموعه ای مدرن و با امکانات مناسب است آغاز شد.

وی با بیان اینکه جانمایی ساختمان ها و دانشکده های واحد تهران جنوب آماده و نقشه آن تهیه شده است، افزود: طرح تجمیع دانشکده ها به نام پردیس مجتمع فنی و مهندسی نام گذاری شده است.

علمائی اظهار نمود پروژه تجمیع واحد تهران جنوب نیازمند بودجه مناسب است و طبق بررسی های صورت گرفته بر اساس منابع و املاکی که دانشگاه به صورت پراکنده در نقاط مختلف شهر دارد می توانیم این میزان بودجه را پوشش دهیم.

رییس واحد تهران جنوب در پایان با تاکید بر اینکه کار کلنگ‌زنی ساختمان جدید برای تجمیع دانشکده های پراکنده این دانشگاه اوایل سال آینده انجام خواهد شد، گفت: رفع دغدغه‌های آموزشی دانشجویان، افزایش کیفیت آموزش و کسب رضایت دانشجویان از مهم‌ترین اهداف این طرح می باشد و امیدواریم این طرح در آینده ای نزدیک به بهره‌برداری برسد. ‌‌‌‌

( ۶ )