پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران جنوب درپی درگذشت عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی

دکتر جواد علمائی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران جنوب با صدور پیامی درگذشت شادروان احمد ابومحبوب، هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی واحد را به خانواده، اساتید و دانشجویان وی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی در متن این پیام آمده است:

انالله واناالیه راجعون

خانواده محترم شادروان احمد ابومحبوب

با اهدای سلام و تحیات

درگذشت استاد ارجمند دکتر احمد ابومحبوب عضو هیأت علمی و مدرس گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران جنوب موجب تأسف و تأثر فراوان گردید. وجود صفات و ارزشهای اخلاقی و علمی آن مرحوم زبانزد عام و خاص بود.

اینجانب، این ضایعه را به شما، همکاران ایشان و دانشجویان تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم، غفران و رحمت الهی و برای سایر بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.

( ۲ )