حضور پر رنگ و درخشان واحد تهران جنوب در بخش دانشگاهی جشنواره مد و لباس فجر

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۳۶۰۸ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، در بخش علمی دانشگاهی هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر از واحد تهران جنوب به پاس حضور پررنگ و درخشان دانشجویان و استادان طراحی لباس ضمن تقدیر، لوح یادبود اعطا شد.

برپایه این گزارش، مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر، با حضور حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، صدیقه پاک‌بین دبیر جشنواره، انسیه زاهدی دبیر بخش علمی دانشگاهی و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، مدرسان، دانشجویان، طراحان، تولیدکنندگان و صنعتگران در سالن اجتماعات بوستان گفتگو برگزار شد.

دکتر لیلا کریمی فرد رئیس دانشکده هنر و معماری واحد تهران جنوب در خصوص این خبر گفت: در بخش داوران علمی جشنواره از امیر هوشنگ حکمتی مدیر گروه طراحی لباس واحد تهران جنوب به عنوان عضو کمیته علمی و داور بخش علمی تقدیر شد.

وی اظهار کرد: در این جشنواره دکتر سیامک ناظمی استاد طراحی لباس واحد تهران جنوب در سه بخش داوران علمی، داوران تصویرسازی و کارگاه‌ها و نشست‌های برتر بخش علمی دانشگاهی مورد تقدیر قرار گرفت.

شایان ذکر است دکتر علمائی رئیس واحد تهران جنوب از غرفه واحد تهران جنوب بازدید داشته و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دانشجویان، با سعه صدر لحظاتی را به شنیدن مشکلات و صحبت های دانشجویان اختصاص دادند.

( ۱ )