در دانشکده مهندسی صنایع واحد تهران جنوب برگزار شد:

تکریم و تجلیل از مادران و همسران شهدا

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۳۵۹۷ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد، همایش تکریم مادران و همسران شهدا در قالب ششمین جشنواره اسوه های صبر و مقاومت، همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین (س) با مشارکت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران، ستاد مردمی برگزاری مراسم و دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در این همایش که با حضور دکتر کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی واحد، دکتر محمدی مسئول بسیج اساتید واحد، دکتر قضاوتی رئیس دانشکده مهندسی صنایع، سردار محسن شیخی، مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس استان تهران، خانواده های معظم شهدا و جمعی از دانشجویان برگزار شد، خانم «کونیکو یامامورا» مادر اصالتاً ژاپنی شهید «بابائی» و دکتر مریم مجتهد زاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و امیر خلبان خلیلی به بیان خاطرات خود پرداختند.

در ابتدای این مراسم دکتر قضاوتی رئیس دانشکده مهندسی صنایع ضمن خیر مقدم به حاضرین در خصوص تکریم مادران شهدا بیان داشت: مادران شهدای هشت سال دفاع مقدس زینب گونه فرزندان خود را برای حضور در جبهه ها آماده و تشویق کردند و به ندای پیر و مراد خود، معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) لبیک گفتند تا یک وجب از خاک مقدس این سرزمین در دست دشمن نیافتد و این چنین نیز شد.

در ادامه سردار داود غیاثی راد استاد درس دفاع مقدس در خصوص درس دفاع مقدس و علت بوجود آمدن این درس در محیط دانشکده سخنانی را در خصوص بزرگداشت روز تکریم مادران شهدای هشت سال دفاع مقدس بیان نمود.

کونیکو یامامورا ( Kniko Yamamura ) مادر شهید محمد بابایی دیگر مهمان این مراسم گفت: اسلام نه تنها دین سختی نیست، بلکه دین بسیار راحتی نیز هست.

این زن ژاپنی الاصل که در سن بیست سالگی به ایران آمده و مسلمان شده است افزود: وقتی قرآن می‌خوانیم، باید به مفاهیم آیات آن دقت کنیم و نباید از آن کوچکترین فاصله ای بگیریم.

مادر شهید محمد بابایی با بیان اینکه نقش زن در جامعه بسیار مهم است، تصریح کرد: دین اسلام به شخصیت زن اهمیت بالایی داده است و زن می تواند موجبات سعادت یک کشور را نیز فراهم آورد.

وی با بیان اینکه تربیت فرزند بهترین و واجب ترین شغل برای یک زن است خاطرنشان کرد: چادر برای زنان محدودیت نیست بلکه زنان می‌توانند با داشتن چادر در محیط اجتماعی فعالیت داشته باشند.

مادر شهید محمد بابایی دوستی با خانواده را در دین اسلام و کشور ایران حائز اهمیت دانست و افزود: وجود انسان های خیر در کشور ایران از برکات دین مبین اسلام است.

دکتر مجتهدزاده دیگر سخنران این مراسم اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران در جهان یک نوآوری و ارائه یک مدیریت جدید به جهان به شمار می‌رفت و طبیعی بود که قدرت‌های شرق و غرب نتوانند این انقلاب را تحمل کنند؛ لذا از هر زمینه‌ای برای ایجاد توطئه و فتنه در کشور استفاده کردند اما موفق نشدند و بعد از آن نیز جنگ را بر ما تحمیل کردند.

وی با اشاره به حمایت کشورهای مختلف جهان از عراق در جنگ تحمیلی، افزود: جنگنده‌های «میگ» عراق را شوروی، تسلیحات شیمیایی آنرا آلمان و جنگنده‌های «میراژ» ارتش بعث را فرانسه تأمین کردند و ما نیز از کشورهای مختلف اسیر داشتیم؛ اما با این حال از ارزش‌های خود عدول نکرده و یک وجب از خاک خود را از دست ندادیم.

مجتهدزاده با بیان این‌که باید نسبت به شرایط دفاع مقدس تحلیل داشته باشیم گفت: ایمان و عشقی که به خدا وجود داشت، موجب شد که مردم برای تکلیف الهی قیام کنند و نتیجه عمل برای ما در هر صورت پیروزی بود.

وی با تأکید بر ضرورت تبیین سرمایه‌های معنوی در جامعه، تصریح کرد: این سرمایه‌ها باید تبیین شوند تا ما را به خودباوری برسانند و اگر خودباوری اجتماعی خود را نشناسیم، پویایی و نشاط خود را نیز از دست می‌دهیم.

رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس تأکید کرد: خودباوری باید در دانشجویان که سرمایه‌های کشور هستند ایجاد شود و آن‌ها باید در همین راستا انقلاب را تحلیل کنند؛ چراکه انقلاب ما یک معجزه بود و کسی فکر نمی‌کرد که انقلاب بتواند مقابل این همه تجهیزاتی که در اختیار رژیم پهلوی گذاشته بودند با دست خالی پیروز شود.

وی ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی، رژیم صهیونیستی هرروز دیوار صوتی را در لبنان می‌شکست ولی امروز حزب‌الله لبنان در یک جنگ ۳۳ روزه هیمنه این رژیم را خرد کرده که این از برکات انقلاب اسلامی و خودباوری است.

مجتهدزاده خاطرنشان کرد: سال‌هاست که دشمن با تمام ابزار خود می‌خواهد هویت انسان‌ها خصوصاً در کشورهای اسلامی را از آن‌ها بگیرد؛ چون آن چیزی که باعث حرکت انسان‌ها می‌شود هویت آن‌هاست.

در پایان این مراسم از مادران شهدابا اهدا لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.