عصر امروز صورت گرفت؛

بازدید دکتر طهرانچی از کارگاه عالی «دانشگاه حل مسئله»

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر آقامیری رئیس استان تهران و واحد تهران مرکزی به همراه دکتر علمایی رئیس واحد تهران جنوب و مهندس یاورطلب عصر امروز با حضور در سرای نوآوری انرژی و مواد واحد تهران جنوب، از روند برگزاری دوره عالی دانشگاه حل مسئله بازدید نمودند.

در این کارگاه که با حضور ۳۵ نفر از اساتید و اعضای هیئت‌علمی واحدهای تهران غرب، تهران شرق، تهران شمال و تهران جنوب برگزار شد، مدل‌های مختلف دانشگاه حل مسئله در جهان مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید پس از گفتگو با اساتید و اعضای هیئت علمی و استماع شرح مدل‌های دانشگاه حل مسئله در جهان که توسط شرکت‌کنندگان ارائه شد، درخصوص جزئیات دانشگاه‌های موفق و برنامه‌های لازم برای تغییر ماهیت دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاهی حل مسئله، سؤالاتی مطرح کرد.

دکتر طهرانچی پس از این بازدید، در جلسه‌ای با سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، علمایی رئیس واحد تهران جنوب، سعید آزادیان دستیار ویژه رئیس دانشگاه و حمیدی مسئول برگزاری کارگاه عالی دانشگاه حل مسئله و برخی از مدیران و اعضای هیئت علمی حضور یافت.

وی در این جلسه با اشاره به اینکه به آینده دانشگاه آزاد اسلامی امید داریم، گفت: هرچه این امیدواری بیشتر شود، دشمن تلاش می‌کند روح ناامیدی را تزریق کند.

دکتر طهرانچی ادامه داد: برای اینکه مدل‌های بررسی شده در کارگاه امروز را در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا کنیم، بروکراسی‌های پیچیده‌‌ای پیش‌رو نداریم. همان طور که در ۶ ماه گذشته ساختار دانشگاه آزاد اسلامی به طور کلی تغییر یافت و برنامه‌های جدی همچون طرح پایش و مدرسه عالی مهارت به مرحله اجرا رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: همه نظام پایان‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی تا آخر اسفندماه در شبکه‌ای با سرور متمرکز قرار می‌گیرد و سامانه پژوهش‌یار به صورت ملی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه سراهای نوآوری یکی از برنامه‌های جدی دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار کرد: اولین سرای برنامه علمی با عنوان انرژی و مواد در واحد تهران جنوب راه‌اندازی شد و این واحد به عنوان یکی از واحدهای پیشرو، اولین مجری مدرسه عالی مهارت دانشگاه آزاد اسلامی است.

دکتر طهرانچی در پایان گفت: اعضای هیئت علمی و بدنه دانشگاه آزاد اسلامی باید به آینده امید داشته باشند و بدانند که تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌ها در این دانشگاه بسیار روان بوده و با بیشترین دقت در کمترین زمان انجام می‌شود.

( ۳ )