به همت بسیج اساتید واحد تهران جنوب برگزار شد:

کرسی آزاد اندیشی تحت عنوان «استارت آپ های معدنی»

۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۳ کد : ۱۳۴۶۲ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، به همت بسیج اساتید واحد تهران جنوب کرسی آزاد اندیشی با عنوان «استارت آپ های معدنی» با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول بسیج اساتید واحد تهران جنوب، رئیس خانه معدن استان قم و جمعی از استادان و دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی به ویژه مهندسی معدن در سالن آمفی تئاتر مجتمع فنی و مهندسی برگزار گردید.

بر پایه این گزارش، در این مراسم دکتر قدرت اله محمدی، دکتر محمد کهندل و دکتر صابر عمورسولی آرانی به سخنرانی در خصوص بررسی مشکلات، تهدیدات و موانع و از طرف دیگر توانمندی‌ها و امکانات مادی و معنوی ایران اسلامی در حوزه‌های صنایع مربوط به معادن و نفت و از جمله اهمیت توجه به نقش دانشگاه‌ها و دانشگاهیان در این خصوص و لزوم راه اندازی استارت آپ ها در روند برطرف نمودن مشکلات اقتصاد دولتی و شکوفایی اقتصادی پرداختند.

در این مراسم همچنین به پرسش‌های مطروحه از سوی تعدادی از اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه به صورت شفاف و تخصصی پاسخ لازم از سوی سخنرانان حاضر ارائه گردید.

پخش کلیپ تصویری راجع به وضعیت جهانی منابع و استخراج نفت و سخنرانی یکی از دانشجویان مهندسی نفت در خصوص نرم افزارهای حفاری نفت از دیگر بخش‌های مراسم بود.