به میزبانی واحد تهران جنوب برگزار می شود:

نخستین رویداد کارآفرینی «گذر از پیک مصرف برق سال ۹۸»

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، نخستین جلسه شورای سیاست گذاری رویداد کارآفرینی «گذر از پیک مصرف برق سال ۹۸» به میزبانی واحد تهران جنوب و با حضور دکتر علمایی رئیس واحد تهران جنوب، دکتر حقی فام معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر، دکتر شهبازی رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور، دکتر خواجوی معاون پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب، دکتر عابدی رئیس مرکز رشد واحد تهران جنوب، مهندس مدقق مدیر کل خدمات مشترکین و مدیریت مصرف شرکت توانیر و جمعی از مسئولین واحد تهران جنوب و شرکت توانیر برگزار شد.

برپایه این گزارش، در این جلسه ضمن معارفه اعضای جلسه، بحث و بررسی در خصوص محورهای برگزاری این استارت آپ و همچنین بخش‌های مختلف جشنواره کارآفرینی انجام گرفت و مقرر شد بحث در این خصوص طی جلسات آتی شورا ادامه یابد. در ادامه توسط دکتر شهابی مدیر کل فناوری اطلاعات واحد از سایت رویداد به آدرس startup.azad.ac.ir و پوستر رویداد رونمایی شد.

در این جلسه همچنین در خصوص اجرایی شدن هرچه بهتر رویداد کارآفرینی تاکید نموده و مقرر گردید تا دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب میزبانی شایسته ای از شرکت کنندگان در رویداد کارافرینی به عمل آورد.

همچنین دکتر حقی فام معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر ضمن استقبال از این رویداد، جهت تشویق بیشتر شرکت کنندگان اعلام نمود هزینه اعزام تیم اول به کنفرانس بین المللی را تأمین نموده و در صورت احراز صلاحیت طرح ها، در قالب عقد قرارداد از طرح های برگزیده پشتیبانی می‌گردد.

دکتر شهبازی رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور هم اظهار نمود در صورت تأیید و معرفی طرح ها از سوی شرکت توانیر، تسهیلات بلاعوض جهت تولید نمونه اولیه و تسهیلات بانکی جهت تجاری سازی محصولات اعطا خواهد شد.

سرپرست بسیج حوزه توانیر نیز اعلام نمود که جوایز رویداد شامل ۵ نیم سکه برای تیم اول، سه نیم سکه برای تیم دوم و دو نیم سکه برای تیم سوم را عهده دار خواهد شد.

شایان ذکر است این رویداد کارآفرینی «گذر از پیک مصرف برق سال ۹۸» قرار است با همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، شرکت توانیر و سازمان بسیج مهندسین صنعتی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در تاریخ ۸ ،۹ و ۱۰ اسفند ماه ۱۳۹۷ در مجتمع ولیعصر (عج) واقع در خیابان دماوند، جنب بیمارستان بوعلی برگزار خواهد شد.