آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با حضور ۴۲۰ شرکت‌کننده برگزار شد

آزمون جامع دانشجویان رشته‌های دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در ۱۰۰ گرایش تحصیلی و با حضور ۴۲۰ شرکت‌کننده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، دکتر منوچهر شمسینی غیاثوند معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران جنوب با اعلام این خبر گفت: براساس اعلام معاون آموزشی دانشگاه و نیز رئیس دبیرخانه استان تهران مقرر شد آزمون جامع دانشجویان حائز شرایط در مقطع دکترای تخصصی واحد های اسلامشهر، پرند، رباط کریم و شهر قدس با محوریت واحد تهران جنوب به عنوان واحد مادر در محل مجتمع فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی به عنوان حوزه برگزاری آزمون صورت پذیرد. شایان ذکر است آزمون کتبی جامع دانشجویان این واحد دانشگاهی با هماهنگی های سایر واحدهای ذکر شده در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ ۱۲ و ۹۷۱۰/۱۳ با حضور ۴۲۰ دانشجو برگزار گردید.

آزمون شفاهی فنی در روزهای شنبه مورخ ۱۵/‏۱۰/‏۹۷‬ لغایت دوشنبه مورخ ۱۷/‏۱۰/‏۹۷‬ در واحد دانشگاهی اسلامشهر، پرند، رباط کریم و شهر قدس به صورت مستقل و نیز در دانشکده های تابعه واحد صورت پذیرفت.

ضمناً آزمون جامع دانشجویان حائز شرایط دوره دکترای تخصصی مرکز بین المللی کیش نیز تحت نظارت این واحد دانشگاهی برگزار گردید.