ظهر امروز صورت گرفت؛

تجلیل از اعضای تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، اعضای تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب که در بیست و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی بتن ( ACI ) نائب قهرمان شده بود از سوی معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه تجلیل شدند.

برپایه این گزارش، معاون پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب در این مراسم از اعضای تیم بتن واحد قدردانی کرد و با اشاره به اینکه اساساً دانشگاه محل رشد، تعالی و خودباوری است، اظهار داشت: سیاست اصلی واحد تهران جنوب رشد نیروهای جوان از دیدگاه های علمی و فنی و به ویژه رفع معضل کشور و حل مسئله است. در این راستا معاونت پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب هرگونه حمایتی از دانشجویان مستعد و تیم های دانشجویی می نماید.

دکتر خواجوی خواستار برگزاری مسابقات سراسری توسط این تیم، انجمن های علمی و دانشجویان علاقمند در این واحد شد.

در ادامه وی ضمن معرفی مدیران پژوهشی از امکانات و پتانسیل های موجود در باشگاه پژوهشگران جوان و حمایت این باشگاه از دانشجویان نخبه امکانات مرکز رشد جهت استقرار هسته های فن اور و نیز اهمیت برگزاری رویدادهایی چون استارت آپ توسط دانشجویان اشاره نمود.

در ادامه این جلسه دکتر افضل مدیر ارتباط با صنعت، دکتر گیاهی مدیرکل پژوهش و فناوری واحد و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان به معرفی امکانات حوزه های خود در حمایت از دانشجویان نخبه و علاقمند پرداختند.

شایان ذکر است، تیم دانشجویی سما از رشته مهندسی عمران مجتمع فنی و مهندسی واحد تهران جنوب رتبه دوم بیست و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی بتن آمریکا ( ACI ) شاخه ایران که در محل پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد را کسب کرد.

( ۲ )