درخشش دانشجویان واحد تهران جنوب با کسب دو مقام در بیست و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی بتن آمریکا (ACI) – شاخه ایران

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، تیم های دانشجویی واحد تهران جنوب در بیست و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی بتن آمریکا ( ACI ) شاخه ایران که در محل پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد خوش درخشیدند.

برپایه این گزارش، در این دوره از مسابقات دو تیم دانشجویی واحد تهران جنوب در دو گرایش محافظ تخم مرغ ( Egg Protection Device ) و بتن متخلخل حضور داشتند که در گرایش محافظ تخم مرغ مقام دوم و در گرایش بتن متخلخل مقام سوم را در میان ۵۲ تیم حاضر کسب کردند.

پیمان افضل مدیر ارتباط با صنعت و کارآفرینی واحد تهران جنوب با اعلام این خبر گفت: مسابقه سازه بتنی قاب محافظ تخم مرغ ( EPD ) که توسط مؤسسه بین المللی بتن آمریکا ( ACI ) شاخه ایران برگزار می‌شود با رویکرد جدید منطبق بر مقاوم سازی و ماندگاری سازه بتنی همراه است.

وی افزود: هدف از برگزاری این مسابقات طراحی و ساخت سازه بتنی مسلح یا غیر مسلحی است که در برابر بالاترین بارضربه ای مقاوم بوده و محافظ تخم مرغی که در زیر آن قرار دارد باشد.

پیمان افضل با اشاره به اولین تجربه و حضور تیم واحد تهران جنوب در بخش بتن متخلخل این مسابقات اظهار داشت: با وجود اینکه واحد تهران جنوب اولین تجربه خود را در این گرایش داشت اما نتیجه بسیار قابل قبولی را کسب کرد.

مدیر ارتباط با صنعت و کارآفرینی تهران جنوب در خصوص فعالیت دیگر تیم‌های دانشجویی اعزامی به این گونه از مسابقات گفت: در سال جاری و تاکنون پنج تیم به مسابقات مختلف اعزام شدند که از جمله آن می‌توان به کسب رتبه دوم تیم رباتیک در مسابقات ایران اپن ( IranOpen )، کسب لوح تقدیر تیم بتن در شانزدهمین دوره مسابقات ملی دانشجویی روز بتن و مقام اخیر اشاره نمود.

وی افزود: جهت اعتلای سطح علمی دانشجویان، برگزاری مسابقات ملی و بین المللی در واحد تهران جنوب در دست برنامه ریزی است.

اعضای تیم دانشجویی بتن محافظ تخم مرغ ( Egg Protection Device ) «سما» واحد تهران جنوب را دانشجویان کارشناسی مهندسی عمران مهدی همتی، محمد مهدی مروی، سید حسین دلربایی، سجاد پیک‌آذر، پارسا رضایی، آرمان ناظر دیلمی و محمد محمدی تشکیل می‌دادند که به مدت سه ماه زیر نظر استاد راهنمای خود مهندس رضا عبداللهی عضو هیأت علمی گروه عمران به فعالیت پرداخته‌اند.

همچنین اعضای تیم دانشجویی بتن متخلخل متشکل از مهیار فعلی، مائده عظیمی، سید علیرضا علوی، شهاب الدین قهرمانی و محمد رضا ترابی خالدی زیر نظر استاد راهنمای خود دکتر قدرت الله محمدی در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند.

( ۷ )