نایب قهرمانی تیم شنا برادران واحد تهران جنوب در مسابقات قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، مسابقات شنا بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران غرب برگزار شد.
برپایه گزارش، در این دوره از مسابقات تعداد ۸ تیم واحدهای استان تهران شرکت داشتند که تیم‌های تهران مرکزی، تهران جنوب، رودهن و به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.
شایان ذکر است اعضای تیم شنا برادران واحد تهران جنوب را رامتین حضرتی اشتیانی، آرش گنجه، علی جعفر تهرانی، فراز اکبری برومند، احمد ابراهیمیان، فرزین احدی، امین مهربان پروژه، حسین شکورزاده و محمد رضا حیدری با مربیگری مرتضی محسنی و سرپرستی محمد علی عزتی تشکیل می دادند که در این مسابقات شایستگی خود را نشان دادند.

( ۱ )