مسن ترین دانشجوی دانشکده هنر و معماری : تلاش می‌کنم تا مقطع دکتری تحصیلاتم را ادامه دهم

سن و سالش در دانشگاه به او عنوان مسن‌ترین دانشجوی دانشگاهش را هدیه داده اما تنها چیزی که برایش مهم نیست عددی است که شناسنامه نشان می‌دهد.

به گزارش حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد تهران جنوب- مهرانگیز مخترع امروز به‌عنوان یکی از پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده هنر و معماری واحد تهران جنوب مشغول تحصیل است.خانم مخترع بعد از سپری کردن مشکلات فراوان و پیمودن پله‌های ترقی هم‌اکنون در جایگاهی ایستاده که شاید خیلی‌ها به آن غبطه می‌خورند.

مهرانگیز مخترع به‌عنوان مسن‌ترین دانشجوی واحد تهران جنوب، متولد ۱۳۲۹ از تهران و ساکن شهرستان زنجان است، وی بعد از ازدواج تحصیلات خود را از مقطع ششم ابتدایی آغاز نمود و در ادامه مدرک کاردانی خود را در دو رشته مدیریت خانواده (به‌صورت مجازی) و کامپیوتر (در دانشگاه جامع علمی و کاربردی) اخذ نمود. در سال ۹۵ در دانشگاه غیرانتفاعی روزبه در رشته تکنولوژی طراحی دوخت در مقطع لیسانس پذیرفته و در تابستان ۹۷ موفق به دفاع از پایان‌نامه خود شد؛ و در نیمسال ۹۸-۹۷ در مقطع کار‌شناسی ارشد رشته طراحی دوخت و لباس در این واحد دانشگاهی پذیرفته شد.

وی صاحب چهار فرزند، خواهر شهید و همسر جانباز متوفی احمد عبدالهی ساکن زنجان هست. او در زمینهٔ کارآفرینی- آموزشگاه پرستو (خیاطی با زیرگروه‌های آن، گلدوزی، نساجی، بافندگی، عروسک‌دوزی، طراحی، آشپزی و شیرینی‌پزی) از سال ۵۷ فعالیت خود را آغاز نمودند و اکنون جزء زنان نام‌آور و نان‌آور استان زنجان است.