قرار گرفتن فصلنامه Signal Processing and Renewable Energy و فصلنامه International Journal of Political Science دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در فهرست نشریات مورد تأیید دانشگاه آزاد اسلامی

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۸ کد : ۱۳۲۳۲ پژوهشی دانشکده ها رویدادهای واحد

‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌

فصلنامه Signal Processing and Renewable Energy و فصلنامه International Journal of Political Science دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در فهرست نشریات مورد تأیید دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفتند.

برپایه این گزارش، با استناد به اعلام نتایج ششمین ارزیابی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی در شهریور ماه ۱۳۹۷، با تلاش و همت مسئولین دو مجله Signal Processing and Renewable Energy و International Journal of Political Science و همکاری دفتر نشریات علمی این دو نشریه در فهرست نشریات مورد تأیید دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفتند. براین اساس، دانشجویان مقطع دکتری تخصصی در رشته ‎ های علوم انسانی می ‎ توانند با چاپ مقاله در این مجلات تسویه حساب کرده و دانشجویان کارشناسی ارشد نیز از ۱ نمره در احتساب نمره پایان نامه استفاده کنند.

مجله Signal Processing and Renewable Energy با مدیر مسئولی دکتر جواد علمایی و سردبیری دکتر صدیقه غفرانی مقاله‌های تخصصی در زمینه علوم برق و مجله International Journal of Political Science با مدیر مسئولی دکتر حسن آب نیکی و مدیر داخلی دکتر گارینه کشیشیان مقاله ‎ های تخصصی در زمینه علوم سیاسی را به چاپ می ‎ رسانند. جهت کسب اطلاعات بیشتر سایت این دو نشریه به آدرس spre.azad.ac.ir و ijps.azad.ac.ir قابل دسترسی است.