ضوابط آزمون جامع دوره دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی

۱۵ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۴ کد : ۱۳۱۶۲ دانشکده ها اطلاعیه ها

دانشجویان دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی پس از گذراندن واحدهای درسی باید در آزمون جامع شرکت کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، براساس آئین‌نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان جامع دوره دکتری، ارزیابی خلاقیت، قوه ابتکار، توان و قابلیت‌های پژوهشی است که به صورت امتحان شفاهی یا کتبی یا هر دو (به تشخیص شورای تحصیلات تکمیلی گروه) انجام می‌شود.

امتحان جامع به معنی امتحان از تمام دروس گذرانده شده نیست بلکه مجموع اطلاعات دانشجو را در چند درس مرتبط با موضوع رساله و گرایش به پیشنهاد گروه آموزشی ارزیابی می‌کند که نتیجه آن به صورت قبول با نمره حداقل (۱۵ از ۲۰) یا رد (کمتر از ۱۵) اعلام می‌شود.

بر این اساس، دانشجویانی که بدون شرکت در امتحان ورودی دوره دکتری توسط گروه‌ها پذیرش می‌شوند نیز باید در آزمون جامع (کتبی و شفاهی) شرکت کنند.

دانشجویانی که در امتحان جامع یک بار مردود شوند فقط یک بار دیگر مجاز هستند در امتحان جامع شرکت کنند. در موارد خاص به درخواست مدیر گروه وضعیت دانشجو به کمیسیون بررسی موارد خاص سازمان مرکزی دانشگاه ارسال می‌شود.

دانشگاه یا واحد ذی‌ربط موظف است قبولی یا عدم قبولی دانشجو را در امتحان جامع کتباً به وی ابلاغ کند.

براساس تغییرات امسال در ضوابط آموزشی تعداد محدودی از دانشجویانی که دروس جبرانی خود را نگذارنده‌اند، اما درخواست ثبت‌نام برای امتحان جامع دارند، این دانشجویان در ترم جاری تا سقف ۶ واحد درسی از دروس جبرانی خود را همزمان با امتحان جامع سپری کنند.

همچنین به دلیل وقفه‌ای که در آزمون‌های زبان ایجاد شد، زمان برگزاری امتحان جامع دانشگاه آزاد اسلامی که قرار بود در آبان ماه سال جاری برگزار شود، متناسب با پایان کلاس‌های زبان مشخص می‌شود.

افرادی هم که در آزمون جامع دانشگاه آزاد اسلامی قبول شده‌اند، اما در آزمون زبان موفق نبوده‌اند، نتیجه آزمون جامع آنها تا پایان دوره جدید کلاس‌های زبان همچنان معتبر است.