پیام دکتر علمایی ریاست واحد تهران جنوب به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید

با عرض خیر مقدم و تبریک به داوطلبان پذیرفته شده در بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، از خداوند متعال توفیق روز افزون برای تمامی این عزیزان مسئلت دارم.

ورود به دانشگاه آزاد اسلامی و ملحق شدن به مجموعه ای فرهنگی و مردمی که شجره طیبه و بنیان مرصوص و یادگار ماندگار امام خمینی (ره) می باشد؛ افتخار بزرگی است که باید آن را مغتنم شمرد.

نظام اسلامی ما نیازمند جوانان و علاقمندانی است که باید با باور، اعتماد به نفس، انگیزه های والای معنوی و انسانی تمامی توان و تلاش خود را در سنگر مقدس دانشگاه بکار گیرند و قله های رفیع علم و فن و فرهنگ را در مرزهای ملی و بین المللی فتح نمایند.

امروز ایران، میهن عزیز اسلامی مان نیازمند به متخصصان مجرب و متعهدی است که شیفته خدمت به مردم، نظام و ولایت اند تا بدین طریق تحقق و حاکمیت آرمان های اسلامی و ارزش های والای معنوی بر اساس وعده خداوند بزرگ عملی گردد.

جامعه و نظام اسلامی همگی چشم امید به موفقیت و اعتلای علمی و فرهنگی شما دانشجویان دارند تا فردا و فرداهای میهن عزیز اسلامی را با قدرتمندی، صلابت، شجاعت، شایستگی و با حفظ اصول و آرمان هایی که اساس و بنیان نظام اسلامی است رقم زنند و به عالمیان و نسل های آینده نشان دهند که با توکل به خداوند سبحان و بهره گیری از نعمات الهی و منویات رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت آیت العظمی خامنه ای ایران اسلامی بزرگترین مهد تعلیم و تربیت و مرکز انسان سازی و بستر دستیابی به سعادت و کمال است.

ما افتخار داریم که در دانشگاه آزاد اسلامی با خدمتگزاری به شما عزیزان و نخبگان سهم کوچکی در انجام رسالت بزرگی را که برعهده داریم، ادا نمائیم.

و توقع داریم ما را در پیشبرد اهداف مقدس و علمی دانشگاه با نظرات و پیشنهادات سازنده خود مساعدت نمائید.

تمام امید ما موفقیت و سربلندی شما عزیزان و تمامی جوانان میهن اسلامی در مقاطع مختلف علمی و اجتماعی است و توفیق همگان را از ایزد منان مسئلت داریم.

جواد علمائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب