دانشجوی کوهنورد واحد تهران جنوب به قله آرارات صعود کرد

دانشجوی کوهنورد دانشگاه آزاد اسلامی به قله آرارات صعود کرد.

1

صعود دانشجوی کوهنورد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به قله آرارات افتخار دیگری برای دانشگاه آزاد اسلامی رقم زد.

به گزارش خبرگزاری آنا، وحید کشن‌فلاح دانشجوی دانشکده هنر و معماری واحد تهران جنوب موفق به اولین صعود برون مرزی قله آرارات شد. این قله ۵ هزار و ۱۳۷ متر است. آرارت حدود ۵۰ کیلومتری مرز ایران و ترکیه است.

وی در این صعود تصاویر حاوی پیام انسان دوستانه در خصوص کمک به درمان سرطان کودکان ارسال کرده است و همچنین پرچم دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب بر فراز قله به اهتزاز در آورد.

کشن‌فلاح طی یک برنامه از قبل برنامه ریزی شده در مدت سه روز از تاریخ نهم الی یازدهم شهریور از جبهه جنوبی کوه آرارات کشور ترکیه در شرایط مناسب آب و هوایی با استفاده از راهنمای محلی موفق به صعود شد.

636720092367444064.jpg

این دانشجوی واحد تهران جنوب که سال‌هاست به صورت حرفه‌ای ورزش کوهنوردی را دنبال می‌کند تاکنون موفق شده بسیاری از قله‌های بالای ارتفاع ۴ هزار متری کشورمان را فتح و پرچم دانشگاه آزاد اسلامی بر فراز قله‌ها به اهتزاز در آورد.