اطلاعیه مهم دانشجویان مقطع کارشناسی در شرف فارغ التحصیلی مجتمع دانشگاهی ولیعصر(عج)

۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۷ کد : ۱۳۱۲۵ دانشکده ها اطلاعیه ها

******مهم*******

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی در شرف فارغ التحصیلی

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از دانشجویان مقطع کارشناسی که در ترم جاری با اخذ حداکثر ۲۴ واحد فارغ التحصیل خواهند شد (تعداد واحد های گذرانده شده بدون احتساب جبرانی حد اقل ۱۲۲ واحد) می رساند چنانچه موفق به اخذ درس یا دروسی نشده اند حداکثر تا ساعت ۸ روز دوشنبه مورخ ۲۶/‏۰۶/‏۹۷‬ ضمن مراجعه به سایت دانشکده از زیر شاخه امور آموزش نسبت به تکمیل فرم دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی اقدام نمایند. لازم به ذکر است در صورتیکه کد درس پیشنهادی پر، و درس دارای کدهای باز باشد. امکان انتخاب کد درخواستی توسط دانشکده میسر نخواهد بود.

آدرس فرم

• دانشجویان که حائز شرایط فارغ التحصیلی نمی باشند اکیداً از ارسال فرم خودداری نمایند.