پیام تبریک دکتر جواد علمائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی، در متن این پیام آمده است:

آنچه که موجب تسلی است این است که کار برای خداست و چیزی که برای خداست محفوظ است. (امام خمینی ره)

همه ساله در هفته دولت روز۴شهریور به عنوان روز کارمند اختصاص می‌یابد، روز کارمند تجلیل از انسان‌های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره‌های زندگی انسان‌ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است.

کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. اینجانب فرصت را مغتنم دانسته ضمن آرزوی علو درجات برای شهیدان رجایی و باهنر و با تبریک هفته دولت، قدردان زحمات و تلاش‌های صادقانه تمام همکاران که موجب بالندگی این واحد در عرصه‌های مختلف شده‌اند می‌باشم و با تبریک روز کارمند به تمامی کارکنان عزیز و پرتلاش از درگاه خداوند متعال برای تمامی همکاران گرامی آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون را دارم.

جواد علمائی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی