گزارشی از روند برگزاری مصاحبه آزمون دکتری تخصصی رشته های فنی و مهندسی سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مصاحبه آزمون دکتری تخصصی فنی و مهندسی سال تحصیلی ۹۸-۹۷ در ۵۴ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به عنوان پایگاه برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی رشته های فنی و مهندسی استان تهران (منطقه آمایشی ۱) با مدیریت آقای دکتر علمایی ریاست محترم واحد، حضور ۳۲۳ نفر از اساتید و اعضای هیات علمی مجرب و فرهیخته و تعداد ۲۴۰۶ نفر داوطلب پذیرفته شده، از روز سه شنبه مورخ ۱۹/‏۰۴/‏۹۷‬ آغاز گردیده و تا روز پنجشنبه مورخ ۲۱/‏۰۴/‏۹۷‬ بطور رسمی و منظم در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است برای اولین بارنمرات شرکت کنندگان تحت نرم افزار طراحی شده جدید بصورت آنلاین در سیستم ثبت می گردد. در حال حاضر و در پایان روز اول مصاحبه ۴۳۰ نفر از داوطلبان متقاضی با موفقیت انجام و ثبت شده است.

• همچنین مقرر است مصاحبه پذیرفته شدگان متاخر که بدلایل مختلف امکان حضور در زمانبندی اعلام شده را نداشته اند، در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۲۶ و ۹۷/۰۴/۲۷ برگزار گردد.