انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۵ تیرماه آغاز می شود

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۹ کد : ۱۳۰۴۳ دانشکده ها اطلاعیه ها

انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز جمعه ۱۵ تیرماه آغاز و تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۲۱ تیر ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان می‌توانند به مدت یک هفته با مراجعه به سایت اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش به نشانیwww.azmoon.org برای ثبت کد رشته محل‌ها انتخابی اقدام کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته نیز در سایت اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شده است.

تعداد رشته محل‌های دوره کارشناسی ارشد امسال ۶ هزار و ۹۱۹ کد رشته محل است و ظرفیت‌های پذیرش نیز همانند سال گذشته است.

گفتنی است هر داوطلب می‌تواند ۱۰۰ رشته / محل را انتخاب و آن‌ها را در برگ اینترنتی انتخاب رشته ثبت کند.

همچنین هزینه انتخاب رشته دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۴۶ هزار تومان است که با کارت‌های بانک عضو شبکه شتاب و از طریق سایت اینترنتی یاد شده قابل پرداخت است.

نتایج نهایی این آزمون دهه اول شهریور اعلام خواهد شد.