مراسم تکریم و معارفه معاونت امور آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهش و فناوری واحد

مراسم تکریم و معارفه معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جواد علمائی رئیس واحد تهران جنوب در این مراسم از خدمات معاونان سابق این دو حوزه قدردانی و تشکر و دکتر منوچهر شمسینی غیاثوند و دکتر رامین خواجوی را به عنوان معاونان جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهش و فناوری معرفی کرد.

علمائی تغییر و تحولات را در هر سازمانی لازمه رشد و پیشرفت هر سازمان دانست و بیان کرد: تغییر و جابه‌جایی برخی از مدیران همیشه به معنای ناکارآمدی نیست و گاهی راهبرد مدیریتی چنین تغییراتی را ایجاب می‌کند.

وی معاونان جدید خود در این دو حوزه را شخصیت هایی شناخته شده، متعهد و دارای تجارب ارزنده مدیریتی توصیف کرد و افزود: از مسئولان جدید می خواهم که با برنامه های راهبردی بهتر در راستای توسعه هرچه بهتر دانشگاه گام بردارند.

این مسئول گفت: امیدواریم واحد تهران جنوب بتواند در دوران جدید از حداکثر ظرفیت های خود برای توسعه دانشگاه و حل مسائل جامعه و صنعت استفاده کند.

رئیس واحد تهران جنوب از زحمات دکتر نیک بخش که مدت مسئولیت در حوزه آموزش و دکتر شیخان در حوزه پژوهش، تلاش های بی وقفه ای داشتند تشکر کرد و برای ایشان بهروزی و موفقیت در امور علمی، پژوهشی و زندگی خواستار شد.

در ادامه این جلسه معاونان پژوهش و فناوری و آموزشی و تحصیلات تکمیلی جدید به تشریح برخی از محورهای اصلی برنامه های خود و تبیین چشم انداز فعالیت های آینده این دو حوزه پرداختند.