آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۲ کد : ۱۲۸۲۷ دانشکده ها اطلاعیه ها اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال ۹۷ این دانشگاه از روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر امیررضا شاهانی ضمن اعلام این خبر، گفت: انتخاب رشته دکتری تخصصی سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده‌اند، از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷ ادامه دارد.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش در ادامه توضیح داد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۴۰ رشته / محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

وی افزود: داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت‌نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org و با وارد کردن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد کردن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است) به عنوان رمز عبور می‌‌توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

شاهانی خاطر‌نشان کرد: زمان ثبت‌نام دوره های بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دکتری تخصصی متعاقباً اعلام خواهد شد.