نتایج اولین آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد/ ثبت‌نام آزمون دوم از ۲۲ اردیبهشت

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۵ کد : ۱۲۸۰۶ دانشکده ها اطلاعیه ها

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج اولین آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی این دانشگاه و ثبت‌نام دومین آزمون تعیین سطح برای متقاضیان از شنبه هفته آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، داوطلبان باید برای مشاهده نتایج خود به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه کنند.

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، برای بهبود سطح زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی زبان EPT کرده است که شرط ورود به این کلاس‌ها شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی و کسب حداقل نمره ۲۰۰ از ۱۰۰۰ است.

با توجه به نمره کسب شده، متقاضیان به سه سطح توانمندی دسته‌بندی می‌شوند. داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین ۲۰۰ تا ۳۹۰ است، باید در کلاس‌های سطح یک و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین ۴۰۰ تا ۵۹۰ است باید در کلاس‌های سطح دو و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بالاتر از ۶۰۰ است باید در کلاس‌های سطح سه ثبت‌نام کنند. این کلاس‌ها در هر ترم به مدت یک‌ماه و نیم و ۹ ساعت در هفته خواهد بود که جزئیات و روز‌های برگزاری کلاس‌ها را مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام خواهد کرد.

در صورتی که میانگین نمرات کسب شده در آزمون‌های پایان هر ترم آموزشی، حداقل ۵۰ باشد، نمره مذکور به عنوان جایگزین نمره آزمون زبان EPT دانشجویان دوره دکتری تخصصی قابل پذیرش خواهد بود.

همچنین با توجه به درخواست‌های مکرر متقاضیانی که موفق به ثبت‌نام در اولین آزمون تعیین سطح نشده‌اند، ثبت‌نام آزمون بعدی از روز شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه از طریق سایت english.iau.ac.ir آغاز خواهد شد.