از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، مرتبه علمی دکتر منصور شیخان عضو هیات علمی گروه مهندسی برق- مخابرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به استاد تمامی ارتقاء یافت.

۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۲۷۲۰ پژوهشی دانشکده ها رویدادهای واحد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران جنوب، طی حکم شماره ۴۹/۳۵ مورخ ۲۰/‏۰۱/‏۱۳۹۷‬ از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، مرتبه علمی دکتر منصور شیخان عضو هیات علمی گروه مهندسی برق- مخابرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به استادی ارتقا یافت.
برپایه این گزارش، دکتر منصور شیخان عضو هیات علمی و معاون پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب با بیش از دو دهه فعالیت پژوهشی موفق به کسب این مقام علمی گردید.
از آثار علمی وی می توان به تألیف / تصنیف ۴ عنوان کتاب، چاپ ۴۴ مقاله ISI (WoS)، 19 مقاله ISI-Listed، 15 مقاله علمی- پژوهشی وزارت علوم، ۱۱ مقاله علمی- پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، ۳ مقاله علمی- ترویجی وزارت علوم، ۷ فصل در کتب ناشرین معتبر بین المللی، عضویت در برد داوران ۱۷ ژورنال معتبر بین المللی، ارائه ۶۳ مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، اجرا / همکاری در ۲۰ طرح پژوهشی درون / برون دانشگاهی و ریاست / دبیری بیش از ۱۵۰ استاندارد ملی در زمینه مهندسی برق برای مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران اشاره داشت.
همچنین کتاب تصنیفی وی در پنجمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی و نیز ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که در سال گذشته برگزار شد به عنوان کتاب برتر فنی و مهندسی انتخاب شد.
عضو هیأت علمی واحد تهران جنوب تاکنون در دوره خدمت ۲۷ ساله خود در دانشگاه، مسئولیت های علمی- اجرایی از جمله مدیریت گروه آموزشی، معاونت پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی، معاونت آموزشی دانشکده تحصیلات تکمیلی فنی و مهندسی، مسئولیت دانشکده تحصیلات تکمیلی و فنی و مهندسی و معاونت پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب (از دی ماه ۱۳۹۳ تاکنون) را برعهده داشته است.