چهار عضو جدید هیات عالی تجدیدنظر دانشگاه آزاد، طی احکامی جداگانه توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شدند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با حکم دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حسین طباطبایی اصل، جواد علمائی، اصغر عربیان و محمدحسن صادقی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات عالی تجدیدنظر دانشگاه آزاد منصوب شدند. در احکام این افراد آمده است:

«با اهدای سلام وتحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی در امور علمی، آموزشی و پژوهشی به استناد بند۶ مصوبه جلسه ۷۶۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ ۱۳۹۴/۰۲/۲۲، به موجب این حکم برای مدت سه سال به عنوان «عضو هیات عالی تجدیدنظر دانشگاه آزاد اسلامی» موضوع تبصره ماده واحده مصوب جلسه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می‌شوید. امید است با توکل به خداوند سبحان در صیانت از حقوق اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه موفق و موید باشید.»

دکتر رهبر در نامه‌های جدگانه از زحمات علیرضا مصدق، عباس شیخ‌الاسلامی و گودرز افتخارجهرمی تشکر کرد.