ابلاغ طرح تخفیف ایثارگران و جانبازان زیر ۲۵ درصد به دانشگاه‌ها از سال ۹۷

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۹ کد خبر : ۱۲۵۲۹ دانشکده ها اطلاعیه ها

نصیرزاده

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد که از سال ۹۷ طرح تخفیف ایثارگران و جانبازان زیر ۲۵ درصد به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و قابل اجراست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حسین نصیرزاده با حضور در واحد رودهن گفت: «با تمام وجود در خدمت ایثارگران هستیم تا بتوانیم مشکلات آنان را کاملاً برطرف کنیم. در حال رایزنی با دولت هستیم تا مشکلات استادان و کارمندانی که در زمره جانبازان و ایثارگران هستند، حل شود.»

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی از بازبینی ساختار تشکیلات امور شاهد و ایثارگر برای ارائه خدمات اثرگذار و تحول‌آفرین به جامعه هدف این اداره کل در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هم خبر داد.

نصیرزاده ادامه داد: «جامعه هدف اداره کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی شامل دانشجویان، کارکنان و اساتید این مجموعه بزرگ است و ما تمام توان و تلاش خود را برای خدمت همه‌جانبه به این عزیزان به کار می‌بریم.»