راه اندازی درگاه ارتباطی "سامانه تبادل اندیشه ها" واحد تهران جنوب جهت دریافت نقطه نظراتُ پیشنهادات و انتقادات کلیه اساتید؛ کارکنان و دانشجویان

با توجه به مأموریت محوله به این واحد بعنوان قطب انرژی و مواد در سطح واحد های دانشگاهی کشور و در راستای ایفای مناسب این مسئولیت در کلیه سطوح تا رسیدن به واحد دانشگاهی با محوریت حل مسائل و مشکلات کشوری در ابعاد آموزشی، پژوهشی و سرمایه گذاری پایدار، درگاه ارتباطی به آدرس Portal.azad.ac.ir دریافت نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات با کدکاربری و رمز عبور سایت Enroll یا سیستم جامع مکانیزاسیون به همت اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات راه اندازی گردیده است.

دانشجویان گرامی، اعضای محترم هیات علمی و مدرسین مدعو عزیز واحد می توانند با شناسه کاربری و رمز عبور خود در سایت enroll به این پورتال وارد شوند و مدیریت واحد را از نقطه نظرات خود بهره مند سازند .

کارکنان محترم واحد نیز می توانند از طریق شناسه کاربری و رمز عبور سامانه جامع مکانیزاسیون وارد پورتال شده و نظرات سازنده خود را ارسال نمایند.

راه اندازی این درگاه بمعنای اشرافیت بر امورات جاری و سنجش سیاستهای اجرائی تدوین شده پیش رو خواهد بود.