خبر درگذشت برادر بسیجی مخلص مرتضی مهدوی - برگزاری مراسم و پیام های تسلیت

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۲۴۵۱ دانشکده ها دانشجویی فرهنگی اطلاعیه ها

إنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
با نهایت تاثر و تاسف درگذشت جانسوز جوان پرشور انقلابی و با اراده، برادر حسینیمان مرتضی مهدوی را بعد از مدت ها مبارزه غیورمردانه در مقابل کسالت و بیماری را خدمت خانواده محترم ایشان و تمام دوستان تسلیت عرض مینماییم.

متن پیام تسلیت حجت الاسلام ابراهیم کلانتری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پی فوت برادر بسیجی مرتضی مهدوی به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر رحلت دانشجوی عزیز بسیجی مرتضی مهدوی موجب تاثر و تاسف شدید اینجانب و کلیه همکاران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گردید.
بی گمان تلاش های خالصانه آن عزیز سفر کرده در عرصه فرهنگی دانشگاه ذخیره ماندگاری است که صحیفه اعمال آن مرحوم را به لطف و رحمت الهی منور می سازد.
با عرض تسلیت به خانواده داغدار آن عزیز و همچنین دوستان و برادران و خواهران بسیجی ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، برای آن مرحوم غفران واسعه الهی و برای باز ماندگان صبر و اجر از پیشگاه خدای کریم مسالت می نمایم.

متن پیام تسلیت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در پی رحلت دانشجوی بسیجی، مرتضی مهدوی

بسمه‌تعالی

إنالله‌و‌إنا‌إلیه‌راجعون

خبر رحلت دانشجوی بسیجی، مرتضی مهدوی موجب تأثر اینجانب گردید. این مصیبت را به خانواده محترم آن عزیز سفر کرده و دوستان بسیجی آن مرحوم تسلیت عرض می‌نمایم.

۲۸ آذر ماه ۹۶

بسیج دانشجویے تهران جنوب