انتشار ویژه نامه در مجله معتبر Journal of Geochemical Exploration با سردبیری دکتر پیمان افضل، عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن واحد تهران جنوب

۱۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۷ کد خبر : ۱۲۳۳۷ پژوهشی دانشکده ها رویدادهای واحد

با افتخار به استحضار می¬رساند که برای نخستین¬بار در این واحد، یک ویژه نامه با عنوان Critical metals in Iran – Geochemistry: Exploration and Analysis در شماره ۱۸۱ مجله معتبر ISI-WOS با عنوان Journal of Geochemical Exploration که دارای ضریب تاثیر ۶۴۶/۲ و دارای رده Q1 و منتشره توسط انتشارات معتبر Elsevier است، با سردبیری یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه منتشر شده است. سردبیران این ویژه¬نامه دکتر پیمان افضل دانشیار گروه مهندسی معدن، دکتر مارتیا صادقی از سازمان زمین¬شناسی سوئد و دکتر کاترین گودیناف از سازمان زمین¬شناسی انگلستان هستند. در این ویژه نامه پس از داوری بیش از سی مقاله، چهار مقاله به همراه یک مقدمه در مورد اکتشاف عناصر کمیاب و استراتژیک در ایران با روش¬های نوین ژئوشیمیایی چاپ شد.