"انعقاد قرارداد همکاری فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران"

۲۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۵ کد خبر : ۱۲۲۴۶ دانشکده ها رویدادهای واحد اموراقتصادی دانش بنیان

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب از انعقاد قرارداد همکاری بین این واحد دانشگاهی و نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد. دکتر رضا فضایلی اظهار داشت قرارداد منعقده در راستای برگزاری دوره های آموزشی تخصصی جهت توانمندسازی و افزایش مهارت های تخصصی کارکنان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی منعقد شد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد تهران جنوب بیان کرد: " طی قرارداد منعقده برگزاری کارگاه های آموزشی بصورت فشرده در قالب دوره های تخصصی (پارچه شناسی و رنگرزی کالای نساجی، کاربرد منسوجات در صنایع دریایی، رنگرزی، تکمیل و کنترل کیفیت پارچه و...) آغاز شده و در حال اجرا می باشد."

وی تصریح کرد: این کارگاه ها در محل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و برای افراد واجدالشرایط که از طرف این ارگان معرفی می شوند؛ برگزار خواهد شد و از تاریخ تاریخ ۲۲/‏۰۷/‏۹۶‬ آغاز و تا اسفند ماه ۹۶ نیز ادامه خواهد داشت.

با توجه به پتانسیل بالای علمی و پژوهشی اعضای هیأت علمی واحد تهران جنوب، امضای این قرارداد علاوه بر اینکه گامی مهم در تقویت روابط فی مابین می باشد، راه را برای سایر شرکت ها و ارگان های دولتی در واگذاری توانمندسازی مهارت های آموزشی کارکنان به دانشگاه آزاد اسلامی نیز هموار می نماید.

فضایلی با بیان اینکه در واحد تهران جنوب، آمادگی کامل برای برگزاری دوره های تخصصی وجود دارد، افزود: به حمدلله تاکنون توانسته ایم برنامه درسی بیش از ۶۰ دوره تخصصی را تدوین نموده و شناسه آن را از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کنیم و اکنون در زمینه برگزاری دوره های آموزشی با سازمان ها و ارگانهای دولتی نیز در حال مذاکره هستیم.