اطلاعیه پذیرفته شدگان جدید مقطع کارشناسی ارشد مدیریت بهداشت وخدمات درمانی سال تحصیلی ۹۷-۹۶

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۷ کد خبر : ۱۲۲۱۸ دانشکده ها اطلاعیه ها

قابل توجه پذیرفته شدگان جدید مقطع کارشناسی ارشد مدیریت بهداشت و خدمات درمانی، ضمن عرض تبریک به اطلاع می رساند این پذیرفته شدگان می توانند از صبح امروز سه شنبه مورخ ۹۶/۷/۱۱ به آدرس اینترنتی سامانه ورودی های جدید مراجعه و پس از وارد کردن کد کاربردی و رمز عبور و ورود به فایل پرسنلی نسبت به انجام پذیرش اینترنتی اسکن مدارک و دریافت کد رهگیری و پوشه ثبت نام و مشاهده اطلاعیه و بخشنامه های مربوطه اقدام و سپس با در دست داشتن اصل و کپی مدارک شناسایی و تحصیلی و نظام وظیفه (برادران) جهت انجام امور پذیرش و ثبت نام به دانشکده مدیریت این واحد به آدرس خیابان شریعتی - نرسیده به حسینیه ارشاد - روبروی شهرداری منطقه ۳ - دانشکده مدیریت واحد تهران جنوب مراجعه نمایند.

خواهشمند است از تماس های غیرضروری با دفتر ستاد خودداری فرمایید.

تهران‌جنوب به آدرس: www.azad.ac.ir
کانال تلگرام به آدرس: pr_iaustb @