استادان و دانشجویان واحد تهران جنوب در مسابقات شفاهی قرآن و عترت خوش درخشیدند

۰۵ مهر ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۷ کد خبر : ۱۲۲۱۵ دانشکده ها رویدادهای واحد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جوب، بیست و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های ترتیل، تحقیق، حفظ، اذان و تواشیح به مدت چهار روز به میزبانی واحد تهران شمال به رقابت پرداختند.
برپایه این گزارش، در این دوره مسابقات ۲۴۰ نفر از استادان، دانشجویان و کارکنان آقا و ۱۵۴ نفر خواهر در رشته های مختلف به رقابت پرداختند و استادان و دانشجویان واحد تهران جنوب موفق به کسب پنج رتبه برتر شدند.
در بخش استادان رشته قرائت ترتیل، آرزو اسلامی نعمت آباد و حفظ ۱۰ جزء اکرم خلیلی مقام های اول و دوم را کسب کردند.
در بخش حفظ ۵ جزء دانشجویان، مهدی بخشی رتبه اول و معصومه محمدی رتبه دوم و منصور رنجبر حفظ ۲۰ جزء در رتبه ی دوم قرار گرفت.
معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران جنوب این موفقیت را به کلیه عزیزان شرکت کننده در مسابقه تبریک عرض نموده و آرزوی سربلندی و موفقیت در تمام مراحل زندگی را برای ایشان دارد.