پیام تبریک دکتر بهروز دانشیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به دانشجویان جدیدالورود در سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶

۲۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۶ کد خبر : ۱۲۱۸۹ دانشکده ها رویدادهای واحد

به نام خداوند جان و خرد

با تبریک فرارسیدن سال تحصیلی ۹۷-۹۶ و نیز موفقیت شما در کنکور، ورودتان را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب گرامی می داریم.

بی شک دانشگاه خانه علم و فرهنگ است و فرهنگ پایه و شالوده هر ملت و علم نیروی محرکه آن و دانشگاه عرصه پویایی این هردو است و مهر ماه همچون آغاز فصل رویش و بهار، جنبش و تحرکی دوباره در این نهاد مهم ایجاد می کند و فضای علم و فرهنگ کشورمان را نشاط و شادابی مضاعفی می بخشد.

در این میان دانشگاه آزاد اسلامی که اینک جزء لاینفک و یکی از اصول آموزش و پژوهش در عرصه تحصیلات عالی کشور و سرمایه عظیم ملی با بیش از ربع قرن سازندگی و تلاش بی وقفه است؛ بار دیگر با حضور پرشور دانشجویان، سال تحصیلی دیگری را آغاز می کند و واحد تهران جنوب چهل و یکمین واحد از مجموعه بزرگ و بی بدیل و به عنوان یکی از واحدهای مهم دانشگاه آزاد اسلامی حضور شما عزیزان دانشجو را گرامی می دارد.

در دوره شتاب علم و فناوری، سیاست تخصصی سازی و کوچک سازی حوزه های علمی و آموزشی در راستای چابکی و ارائه خدمات بهتر در دانشکده ها سیاستی است که چند سالی است در واحد تهران جنوب پیگیری شده و می شود. ما معتقدیم دانشکده های تخصصی و چابک، قطعاً خدمات آموزشی بهتری ارائه خواهند داد و بستر مناسب تری جهت انجام فعالیت های پژوهشی خواهند بود. امروز واحد تهران جنوب با ۹ دانشکده و با بیش از ۴۳ هزار دانشجو و بیش از ۶۰۰ عضو هیأت علمی یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور است. دانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی به عنوان یکی از قطب های مهم رشته های فنی و مهندسی با حضور استادان برجسته علمی در ایران شناخته شده است.

عقد قرارداد و اعزام دانشجو به دانشگاههای کشور آلمان، رشد چشمگیر مقالات علمی استادان و دانشجویان در نشریات معتبر بین المللی، کسب عناوین متعدد در مسابقات علمی، ورزشی، فرهنگی و...، تجاری سازی بیش از ۷۰ محصول در مراکز رشد و واحدهای فناور، کشف و ثبت اختراعات مهم در مرکز فناوری نانو، فعالیت های مرکز تحقیقات عرفانی و اسطوره شناختی و... موجب افتخار و مباهات استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب است.

امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و با بهره گیری از نیروی جوانی در عرصه علم آموزی، پژوهش و تولید علم نتایج درخشانی را بر جای بگذارید تا با تلاش شما، اعضای هیأت علمی و کارکنان بتوانیم دانشگاهی نمونه داشته باشیم و بالندگی علوم و فنون را به جامعه هدیه کنیم.