۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۷ کد خبر : ۱۲۱۵۰ آموزشی دانشکده ها اطلاعیه ها

اطلاعیه پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته رشته های بدون آزمون دانشکده فنی و مهندسی و علوم پایه تهران جنوب

با سلام و عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته رشته های بدون آزمون دانشکده فنی و مهندسی و علوم پایه تهران جنوب به اطلاع می رساند: متقاضیان ثبت نام در این واحد می توانند به آدرس اینترنتی www.azad.ac.ir"سامانه پذیرش ورودیهای جدید" مراجعه و پس از وارد کردن کد کاربری و رمز عبور و ورود به فایل پرسنلی، نسبت به انجام پذیرش اینترنتی، اسکن مدارک و دریافت کد رهگیری و فرمهای پوشه ثبت نام و مشاهده اطلاعیه و بخشنامه های مربوط اقدام و سپس با در دست داشتن اصل و کپی مدارک لازم و فرمهای تکمیل شده، جهت امور پذیرش و ثبت نام قطعی، در ساعات اداری برابر جدول زمانبندی اعلام شده به دانشکده فنی و مهندسی مراجعه نمایند.

آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

****جهت ورود به سیستم: