مراسم پاسداشت روز کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب - مرکز شکوه ۹۶/۶/۱۳

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۶ کد خبر : ۱۲۱۳۹ دانشکده ها رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اظهار کرد: فرهنگ درستکاری و صداقت در کار باید در فرزندان ما نهادینه شده و نیز فرهنگ قانون گرایی و فرهنگ انجام کار مفید باید در جامعه ترویج پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حبیب مجیدی در مراسم تجلیل از کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب که به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و با حضور رئیس، معاونیان، رؤسای دانشکده‌ها، سایر مسئولان و کارکنان در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی برگزار شد با توجه به آیه "فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّهٍ خَیْرًا یَرَهُ... گفت: «تمام اعمالی که انجام می‌دهیم حتی اگر ذره‌ای و مثقالی باشد به خودمان باز می‌گردد و باز تاب آنها را در زندگی خواهیم دید.»

پدر علم آموزش ریاضی ایران نیز گفت: «در تمام جلسات کاری دانشگاه آزاد اسلامی بر خود فرض می‌دانستم که درباره ارزش‌ها و اعتقادات اسلامی بحث و گفت‌وگو کنم و یکی از عادت رفتاری بنده این بود که همیشه درب اتاقم به روی ارباب رجوع باز بود و تکریم مراجعان یکی از اعتقادات قلبیم بود.»

دکتر احمد شاهورانی افزود: «اولین دانشکده‌ای که راه اندازی کردم دانشکده تربیت معلم واحد تهران جنوب بود که با هدف تعلیم و آموزش دانشجویان برای ارتقای سطح علمی و آگاهی آنها به‌منظور کسب جایگاه معلمی بود.»

رئیس پیشین واحد تهران جنوب هم که از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۵ رئیس واحد تهران جنوب را برعهده داشت؛ گفت: «به لطف وجود پرسنل دانشگاه در تمام سطوح و با ایثار و تعهد این عزیزان حرکت رو به رشد دانشگاه آزاد اسلامی هیچگاه متوقف نشده و نخواهد شد.»

دکتر احمد شمس با ابراز تعلق خاطر به واحد تهران جنوب آرزوی پویایی، مانایی و استواری برای این واحد دانشگاهی کرد.

رئیس واحد تهران جنوب نیز گفت: «وظیفه همه ما این است که به جامعه دانشگاهی و به مراجعین توجه خاص داشته باشیم و خالصانه کار کنیم که لازمه صادقانه و خالصانه کار کردن نیز اگر با هدف رضای خدا باشد قطعاً حرکت رو به رشد را شاهد خواهیم بود و چنانچه این حالت در ما حاکم باشد هم خودمان و هم مجموعه ای که در آن فعالیت می‌کنیم لذت می‌برند و نهایتش این است که همواره احساس می‌کنیم در پناه باریتعالی هستیم.»

دکتر بهروز دانشیان با توجه به فرازی از عهدنامه امیر مؤمنان علی (ع) به مالک اشتر افزود: «ما مسئولان وظیفه داریم رنج مایه عوامل اجرایی و پرسنل دانشگاه را شناخته و فداکاری و ایثار هیچ‌کس را به پای دیگری نگذارده و هرگز در قدرشناسی از فداکاری‌ها کوتاهی نکنیم.»

اجرای تواشیح، نمایش طنز اجتماعی، تجلیل از کارکنان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در تمام حوزه‌ها و نیز قدردانی از پرسنلی که در برگزاری آزمون‌های سراسری دانشگاه‌ها در سال ۹۵ افتخار آفرینی کرده بودند؛ از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.