اطلاعیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته رشته های بدون آزمون علوم سیاسی – فقه و مبانی حقوق اسلامی – طراحی لباس و ناپیوسته معماری

۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۸ کد خبر : ۱۲۱۲۶ آموزشی دانشکده ها اطلاعیه ها

با سلام و عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته رشته های بدون آزمون علوم سیاسی – فقه و مبانی حقوق اسلامی – طراحی لباس و ناپیوسته معماری به اطلاع می رساند: پذیرفته شدگان متقاضی ثبت نام در این واحد می توانند به آدرس اینترنتی www.azad.ac.ir"سامانه پذیرش ورودیهای جدید" مراجعه و پس از وارد کردن کد کاربری و رمز عبور و ورود به فایل پرسنلی، نسبت به انجام پذیرش اینترنتی، اسکن مدارک و دریافت کد رهگیری و فرمهای پوشه ثبت نام و مشاهده اطلاعیه و بخشنامه های مربوط اقدام و سپس با در دست داشتن اصل و کپی مدارک لازم و فرمهای تکمیل شده، جهت امور پذیرش و ثبت نام قطعی، در ساعات اداری برابر جداول زمانبندی اعلام شده به دانشکده هنر و معماری و حقوق و علوم سیاسی خود مراجعه نمایند.

آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

****جهت ورود به سیستم: