دوره های دانش افزایی و توانمندسازی (ضیافت اندیشه استادان) اعضای هیأت علمی در واحد تهران جنوب برگزار شد.

۰۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۴ کد خبر : ۱۲۰۹۰ دانشکده ها رویدادهای واحد

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران جنوب؛ دوره های دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی با حضور مدرسان خبره برگزار شد.

بر پایه این گزارش؛ مهدی حصارکی مدیر اجرایی دفتر نهاد واحد تهران جنوب گفت: این دوره ها در سه سطح اخلاق علمی و حرفه ای توسط دکتر محمدحسین توانایی، اندیشه سیاسی در اسلام (اقتصاد مقاومتی) با تدریس دکتر هادی آجیلی و تاریخ علم و تمدن اسلامی با حضور دکتر محمد رجبی دوانی برگزار شد.

حصارکی با اشاره به استقبال استادان از دوره های دانش افزایی افزود: بازشناسی ارزش های دوره های هم اندیشی شامل بازشناسی ارزش های دینی و اخلاقی از یک سو و ترویج گفتمان موضوعات و محورهایی که در دوره ها برگزار می شود به همراه بازشناسی ارزش های معرفت شناسی و مسایل روز جامعه از اهداف برگزاری این کارگاه ها است.

مدیر اجرایی دفتر نهاد گفت: رویکرد دوره های دانش افزایی استادان به صورت تعاملی و بر اساس اندیشه های آزاد و گفتمان میان استادان و پرسش و پاسخ بوده و بهره گیری از مدرسان مجرب جهت تدریس دوره ها و برخورداری از امتیاز فرهنگی بمنظور ارتقاء اعضای هیأت علمی از مزایای این طرح می باشد.

حصارکی در پایان از ریاست واحد تهران جنوب دکتر بهروز دانشیان و معاونین این واحد دانشگاهی به جهت همراهی و مساعدت در برگزاری این طرح تشکر و قدردانی نموده و ابراز امیدواری کرد که این دوره ها موجب رشد و کمال معنوی و دنیوی شود.