همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و بنیاد علوی در طراحی مبلمان شهری

قرارداد همکاری فی ما بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب (معاونت برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان با دانشکده هنر و معماری) و بنیاد علوی در خصوص مناسب سازی فضای سبز و مبلمان شهری با محوریت" شهر قلعه گنج "به عنوان نماد اقتصاد مقاومتی، منعقد گردید.

دکتر رضا فضائلی معاون برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان واحد تهران جنوب گفت: شهر قلعه گنج، به عنوان مرکز شهرستان قلعه گنج و در جنوب استان کرمان قرار دارد. این شهر در جنوب کهنوج و در حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال شرق بندرعباس قرار گرفته است. جمعیت این شهر در حال حاضر حدود ۱۳۰۰۰ نفر بوده و اشتغال غالب مردم منطقه کشاورزی و دامداری است.

وی اشاره کرد: در پی دستور مقام معظم رهبری در خصوص تعیین شهر الگوی اقتصاد مقاومتی، در سال ۱۳۹۴ شهر قلعه گنج به عنوان شهر نمونه جهت پیاده سازی الگوی اقتصاد مقاومتی تعیین و بنیاد علوی به عنوان مرجع پیگیری این امر تعیین گردید. بر این اساس دو بخش عمده و اساسی در فرآیند تبدیل این شهر به شهر الگو تعیین گردیده است. اول فعالسازی پتانسیل های اقتصادی موجود در منطقه و شهرستان قلعه گنج از جمله پتانسیل های کشاورزی، معدنی و گردشگری و دیگری ارتقاء سطح کیفیت زندگی ساکنان منطقه.

فضائلی خاطر نشان کرد: در این راستا بنیاد علوی با علم به توانایی محیط های دانشگاهی در راستای انجام مطالعات و ارائه طرح های مختلف از یکسو و همچنین تعهد مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تعامل با بخشهای حرفه ای، قراردادی فی ما بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب (معاونت برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان با دانشکده هنر و معماری) و بنیاد علوی در خصوص مناسب سازی، فضای سبز و مبلمان شهری محور اصلی شهر قلعه گنج به عنوان نماد اقتصاد مقاومتی، منعقد گردیده، کلیات آن شامل طراحی محور اصلی از حیث کف سازی محور، دفع آب های سطحی، پوشش گیاهی و همچنین طراحی مبلمان شهری متناسب است. سیاست‌های مد نظر کارفرما و تیم مطالعاتی در این مطالعات نیز شامل توجه به اقلیم، محیط بومی و طبیعی، استفاده از مصالح بومی، توجه به اقتصادی بودن طرح و قابلیت اجرا در منطقه و توجه به ویژگی های اجتماعی ساکنان خواهد بود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان واحد تهران جنوب ادامه داد: در راستای قرارداد فوق مراحل مطالعات پایه و فاز یک این پروژه در حال انجام بوده و همچنین تیم مطالعاتی با توجه به انجام مطالعات گسترده و خواست کارفرما تا کنون چندین طرح مطالعاتی (پروپوزال) دیگر را با محوریت بهبود فضای کسب و کار، توسعه گردشگری، ارتقاء کیفیتهای محیطی و... ارائه داده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد، با توجه به سرمایه و منابع انسانی متخصص عظیم موجود در بدنه علمی و هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و وجود تخصصهای مختلف در این واحد دانشگاهی آمادگی برای مشارکت در انواع پروژه های عمرانی، شهری، اجتماعی- فرهنگی، اقتصادی و... وجود دارد و امید است با توجه به توانایی‌های مختلف موجود در بدنه علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی به طور عام و واحد تهران جنوب به طور خاص بتوان پروژه های مختلفی را در راستای اعتلای علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی میهن عزیزمان تعریف نموده و با بهترین کیفیت به انجام رساند.