انتخاب رشته دوره‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد همچنان ادامه دارد/ رشد ۲۰ درصدی ثبت‌نام کنندگان نسبت به سال گذشته

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به انتخاب رشته بیش از ۲۳۰ هزار داوطلب در رشته‌های با آزمون این دانشگاه گفت: ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون همچنان ادامه دارد.

دکتر امیررضا شاهانی، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره آمار نهایی تعداد متقاضیانی که برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته کرده‌اند گفت: «مهلت انتخاب رشته در رشته‌های باآزمون دانشگاه آزاد اسلامی ساعت ۲۴ روز ۲۶ مرداد به پایان رسید و بیش از ۲۳۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته اینترنتی خود را تکمیل کردند.»

او از رشد ۲۰ درصدی تعداد ثبت‌نام کنندگان در دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: «نتایج نهایی این دوره‌ها احتمالاً در دهه سوم شهریور از طریق سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام می‌شود.»

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از امکان ثبت‌نام متقاضیان در دوره‌های بدون آزمون خبر داد و گفت: «داوطلبان رشته‌های بدون آزمون همچنان می‌توانند براساس علاقه‌مندی خود رشته‌ها را انتخاب کنند و سامانه برای این دسته از داوطلبان کماکان باز است.»

شاهانی با اعلام انتخاب رشته بیش از ۶۱ هزار نفر در رشته‌های کارشناسی بدون آزمون و ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر در رشته‌های کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «نتایج دوره‌های بدون آزمون از سوی خود دانشگاه و در اواخر شهریور اعلام می‌شود.»