آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون‌آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۹ کد خبر : ۱۲۰۲۸ دانشکده ها اطلاعیه ها

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول ۹۷-۹۶ این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همه متقاضیان ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از ساعت ۱۶ سه‌شنبه ۱۰ مرداد ماه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، در یک رشته / محل مورد نظر خود ثبت‌نام کنند.

داوطلبان باید قبل از ثبت‌نام در مورد رشته یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را داشته باشند، زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت‌نام قطعی وجود ندارد. داوطلبان در صورت تمایل می‌توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری در رشته یا محل جدید ثبت‌نام کنند.

زمان ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته متعاقباً اعلام می‌شود.