برگزاری مراسم تکریم و معارفه دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با حضور اعضای شورای فرهنگی این واحد دانشگاهی

۰۳ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۴ کد خبر : ۱۱۹۹۵ دانشکده ها رویدادهای واحد

‌‌

در این جلسه دکتر بهروز دانشیان ریاست واحد تهران جنوب با اشاره به بخشی از پیام مقام معظم رهبری به تشکل جامعه اسلامی دانشجویان گفت: اکنون شما این امتیاز بزرگ را دارید که در حال تحصیل علم، به فعالیت های ارزشمند در زمینه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی پرداخته اید و مجموعه شما بعنوان یکی از تشکل هایی است که به دانشگاه های کشور جلوه مضاعفی از بروز توانایی های فکری و معنوی بخشیده است. این را قدر بدانید و این موجودی گران سنگ را هرچه می توانید عمق و کیفیت دهید.
در ادامه از زحمات شایسته حسین کریمی فریزهندی به عنوان دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان واحد تهران جنوب که نقش موثر و ارزشمندی در طراحی و اجرای برنامه ها و فعالیت های مرتبط ایفا نموده بود، تشکر و قدردانی بعمل آمد و محسن رستمی بعنوان دبیر جدید این تشکل معرفی شد.