به اهتزاز درآمدن پرچم دانشگاه آزاد بر قله علم کوه توسط دانشجوی واحد تهران جنوب

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، وحید کشن فلاح دانشجوی کارشناسی دانشکده هنر و معماری تهران جنوب رمز موفقیت این صعود را توکل برخدا، تجهزات کوهنوردی با کیفیت و نیز استفاده از تجربیات مربیان خود ذکر کرد.

برپایه این گزارش، وحید کشن فلاح، طی چند سال اخیر صعودهای موفقیت آمیزی به قلل داخل کشور داشته و در آخرین برنامه ورزشی خود، در تیر ماه سال جاری به قله ۴۸۵۰ متری علم کوه صعود کرد و پرچم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب را به اهتزاز درآورد.

دانشجوی واحد تهران جنوب در خصوص این موفقیت ورزشی اظهار داشت: برای صعود به این قله باید مسیر خاکی و ناهمواری در حدود ۱۸ کیلومتر را طی کنیم که لازمه ی آن برخورداری از آمادگی جسمانی بالا و نیز تجربه حداقل چند صعود به ارتفاعات بالای ۴۰۰۰ هزار متر می باشد.

وی با بیان اینکه قله علم کوه پس از دماوند دومین قله مرتفع ایران به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: برای صعود به چنین قله هایی باید از مربیان با تجربه استفاده کرد و همچنین دوره های سنگنوردی و امداد نجات را گذراند.

دانشجوی واحد تهران جنوب در خصوص برنامه آینده صعود خود اظهار داشت: تصمیم دارم برای ماه های آینده به قله سبلان و نیز برنامه ای برون مرزی به قله آرارات ترکیه داشته باشم.

وی از حمایت های معنوی رئیس واحد تهران جنوب دکتر بهروز دانشیان و دفتر روابط عمومی و اطلاع رسانی تقدیر و تشکر نمود.

لازم به ذکر است علم کوه با ارتفاع ۴۸۵۰ متر در منطقه تخت سلیمان استان مازندران واقع شده که به خاطر دیواره های دامنه شمالی آن به عنوان فنی‌ترین و سخت‌ترین مسیرهای سنگ نوردی و دیواره نوردی در ایران است.